El CMSC distingeix 24 socis pels seus 25 i 50 anys a l'entitat


  • Comparteix:

Socis que han rebut la medalla dels 50 anys com a membres

Socis que han rebut la medalla dels 50 anys com a membres

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha distingit aquest dissabte aquells socis que fa 25 i 50 anys que són membres de l'entitat. El tradicional Dia del Soci ha servit per aplegar bona part dels membres del club amb diverses activitats i amb el tradicional sopar de germanor, on s'ha fet entrega d'un total de 24 insígnies. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha acompanyat els socis en aquest sopar.

El president del CMSC, Francesc Cruces, ha definit així els socis que aquest any han rebut alguna de les medalles.

Francesc Cruces

Aquestes persones que fan 50 anys són gent de muntanya. Els de 25 porten tota la vida al club, els van fer socis quan van néixer.









A més de les distincions, el Dia del Soci ha comptat amb un taller de pintura per als més petits, un torneig de futbol disputat entre les seccions del club i una jornada de portes obertes perquè els santcugatencs coneguin i provin el rocòdrom.

Després de 65 anys d'història, l'entitat ha passat de ser un club centrat en la muntanya a diversificar la seva activitat. Cruces ha avançat un dels projectes que es planteja ara l'entitat per tal de definir el seu futur.

Francesc Cruces

El club estava dirigit a la muntanya i ara tenim camps molt diversos. Hem encarregat un projecte per definir l'orientació que el soci vol del club.



El sopar de socis, celebrat a la seu del club, ha comptat aquest dissabte amb la presència del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.