Gran èxit de participació a la segona jornada de la festa


  • Comparteix:

Les activitats de la segona jornada de festa major van aconseguir un gran èxit de públic. Malgrat que el mal temps va amenaçar llargament els actes de la tarda, al final no es va haver de suspendre cap. Tot seguit us oferim un resum de les qüestions més destacades:

L'acrobàcia i els jocs malàbars van ser els protagonistes de la nit de festa que es va viure a la plaça Octavià. Tot i que en un inici estava prevista l'actuació de la companyia francesa Coloeurs Mecániques, les actuacions de l'acròbata Salvador i el Professor Caroli van entusiasmar a un públic entregat.

Un centenar de persones han degustat el rostit argentí que ahir va preparar la Plataforma Argentina Contra la Impunidad a la plaça Pep Ventura. A banda de l'àpat, la vetllada també va comptar amb una concert a càrrec dels Jacobsky que van combinar els ritmes argentins amb poesia d'aquest país sudamericà. Un dels cantants, David, és membre d'aquesta plataforma argentina i ha explicat els objectius d'aquesta entitat:

David Jackobsky

Seguim amb la tònica de la Plataforma Argentina contra la Impunidad. Volem que es persegueixi als dictadors que van cometre crims contra la humanitat.


La nit d'ahir també va comptar amb un muntatge teatral a l'avinguda de Cerdanyola, una actuació del Grup Mediterrània i el clàssic concert de l'orquestra Cimarrón.

La miscel.lània d'espectacles al carrer, l'Itinera't, ha triomfat en aquesta Festa Major. El públic s'ha interessat per l'amplia gamma d'activitats proposades com les estàtues vivents, actuacions de pallasos i esquetxos teatrals, entre d'altres.
Itinera't, una de les novetats del programa d'enguany, ha funcionat molt bé, tal i com ha dit la responsable de l'Itinera't, la Gabriella:

Gabriella

La gent gaudeix molt dels espectacles i com ha fet un dia assoleiat, la gent està feliç.


Un dels objectius d'Itinera't ha estat portar la música al carrer, d'això s'ha encarregat 'Calamento', un grup que fusiona jazz i flamenc. Amb la seva actuació, el conjunt ha tingut l'oportunitat de mostrar quins són els seus experiments musicals.

Les activitats de 'L'esport al carrer' han tingut una gran acceptació. L'oferta d'aquest matí a la zona esportiva de Coll Favà inclou 12 hores de futbol sala, torneig de futbol base, i les segones edicions dels tornejos de futbol 7 i de pàdel.
La resta d'activitats es mantenen als jardins del barri on hi ha un gran ventall d'activitats, com atraccions recreatives, circuit de bicicletes i passejades a cavall. Entre d'altres propostes, s'ha instal.lat un camp de mini-golf, que ha acaparat l'interès de molt públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.