El Terra Dolça recupera una nit de contes per adults en la programació de juny de l'espai gastronòmic


  • Comparteix:

Ja es coneixen les activitats del mes de juny

Ja es coneixen les activitats del mes de juny

Dues presentacions de llibres, una xerrada, una nit de música, una exposició fotogràfica i un taller de pintura són algunes de les activitats que ha preparat el Terra Dolça pel mes de juny. Les activitats començaran dissabte de la setmana vinent amb una combinació de contes picants, surrealistes, divertits i moralistes, i amb música, a les onze de la nit.

El Terra Dolça recupera aquest juny una nit de contes per adults amb 'Contes estripats' a càrrec de Misèria i Companyia. El promotor del Terra Dolça, Guim Pros, ha destacat a Cugat.cat el retorn d'aquesta activitat a l'agenda cultural del Terra Dolça.

Guim Pros

Ens fa molta gràcia tornar a fer narracions musicades eròtiques, amb l'espectacle 'Contes Estripats' a càrrec de Misèria i Comapnyia.


El segon dilluns del mes, a les vuit del vespre, el Terra Dolça acollirà la presentació del llibre 'Arrels Nòmades', de l'escriptor iraquià Pius Alibek. L'altra presentació d'un llibre serà l'endemà a la mateixa hora, amb l'obra 'Negre de Merda!' de Matthew Tree.

L'associació Firart serà l'encarregada d'organitzar un taller de pintura de nus que se celebra per tercer any consecutiu. La cita serà el tercer dijous del mes a les sis de la tarda.

La xerrada 'Per dignitat democràtica, nosaltres no pensem donar suport al jutge Garzón', amb Ramon Piqué, Mikel Soto i Pep Musté, detinguts el 1992 en una operació de Garzón, serà el dilluns 21 a les vuit del vespre. Aquest mateix dia es donarà el tret de sortida a una mostra del fotògraf santcugatenc Pep Pujol, que s'exposarà a l'espai gastronòmic fins el 6 de setembre.

El punt final a les activitats de juny el posarà la nit de música en directe, a càrrec de Fot-li Foc. Serà l'últim divendres de juny a partir de dos quarts de dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.