Dos de cada tres casaments civils de la ciutat es tramiten per internet


Temes relacionats

Tret de sortida a l'e-Ajuntament, un sistema per fer els tràmits municipals per internet (19/mai/10)


  • Comparteix:

La majoria dels casaments civils s'han tramitat per internet

La majoria dels casaments civils s'han tramitat per internet

Dos terços dels casaments civils celebrats a la ciutat des que es va activar el servei de sol·licitud on-line, ara fa un any, s'han tramitat íntegrament per internet. Mentre que 121 casaments s'han gestionat a través d'aquest servei, 12 s'han tramitat de manera presencial i 49 parcialment. El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, ha fet una valoració molt positiva d'aquestes xifres.

Jordi Puigneró ha admès que aquestes xifres són un indici que demostren que el futur de l'administració local passa per la tramitació per internet, i que l'Ajuntament de la ciutat està avançat en aquest aspecte. El regidor ha apuntat que és una manera ràpida i fàcil de relacionar-se amb el consistori, i ha augurat que aquestes xifres augmentaran amb el temps.

Puigneró ha fet una valoració positiva del servei de casaments en línia que ofereix l'Ajuntament. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Per l'Ajuntament és una satisfacció. Això ens demostra que la proposta ha tingut un alt grau d'acollida dels ciutadans.


Dels 184 casaments que s'han tramitat aquest any, des que es va posar en marxa el servei de tramitació on-line, 145 han escollit la seu del consistori a la plaça de la Vila i 39 la de l'antic Ajuntament, a la plaça de Barcelona. Un 60% dels casaments s'han fet en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.