L'Ateneu deixa d'editar la seva publicació quinzenal


  • Comparteix:

El diari 'Ateneu' es publica des del 2004

El diari 'Ateneu' es publica des del 2004

L'Ateneu Santcugatenc ha tancat la seva publicació quinzenal, 'L'Ateneu, centre d'informació d'entitats i col·lectius'. Gairebé set anys després d'haver vist la llum, el periòdic deixa d'editar-se per la necessitat de l'entitat de reorganitzar el seus serveis, segons ha explicat a Cugat.cat el president de l'Ateneu, Ramon Pros. Els treballadors de la publicació han estat acomiadats.

El proper número del periòdic 'L'Ateneu', el que faria 158, no veurà la llum. Ho ha confirmat a Cugat.cat el president de l'entitat, Ramon Pros, que ha indicat que han hagut de prescindir d'aquest servei per 'necessitats de reorganització' en previsió de les dificultats econòmiques futures que haurà d'afrontar l'entitat. Segons fonts de l'Ateneu, cada número de la revista té un cost aproximat de 6.000 euros. La retallada afecta els treballadors de la publicació, que han estat acomiadats.

Pros augura una situació econòmica futura complicada per a l'entitat, que ara està en fase d'avaluació de tots els seus serveis per garantir-ne la viabilitat. El president de l'Ateneu fa una crida a l'Ajuntament perquè doni suport a la important tasca social que desenvolupa l'entitat, i reclama a la ciutadania que doni suport a l'Ateneu implicant-se en les seves activitats i fent augmentar la llista de socis, usuaris i 'amics'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.