Sant Cugat rebrà 534.600 euros del govern pel manteniment de 300 places de llar d'infants


  • Comparteix:

L'Ajuntament rep una ajuda del govern pel manteniment d'escoles bressol

L'Ajuntament rep una ajuda del govern pel manteniment d'escoles bressol

Sant Cugat rebrà de la Generalitat 534.600 euros pel manteniment de 297 places de llar d'infants. Aquesta quantitat forma part d'una partida total de 83,6 milions d'euros que en l'àmbit nacional signifiquen el manteniment de 46.000 places, en 61 municipis de tot el territori.

L'aportació, aprovada aquest dimarts, es destina a escoles bressol de més de 166 places per a infants de zero a tres anys. Els centres que ofereixen menys places públiques rebran finançament per altres vies, segons ha informat el govern.

El director dels Serveis Territorials d'Educació al Vallès Occidental, Josep Lluís Domeyó, ha explicat que la inversió correspon a l'acord entre l'Ajuntament i el departament d'Educació pel manteniment de les places de les llars d'infants.

Josep Lluís Domeyó

És un acord entre els ajuntaments i la Generalitat, en què s'han d'oferir un determiniat nombre de places. Els diners es destinen a manteniment i construcció.


Domeyó ha explicat que el cost de cada plaça es reparteix entre el departament d'Educació de la Generalitat, els ajuntaments i les famílies. El director dels Serveis Territorials ha destacat l'esforç econòmic que fa la Generalitat tot i l'actual situació econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.