Els pisos de Promusa de Mira-sol Centre queden finalistes als Premis Habitatge Social


Temes relacionats

L'equip de govern assegura que d'aquí a dos anys el complex de Mira-sol Centre ja tindrà mercat i supermercat ( 2/jun/09)

Satisfacció dels adjudicataris dels 87 habitatges del complex de Mira-sol Centre ( 1/mai/09)


  • Comparteix:

87 pisos del complex de Mira-sol Centre, finalistes als Premis Habitatge Social

87 pisos del complex de Mira-sol Centre, finalistes als Premis Habitatge Social

La promoció de 23 habitatges de lloguer i 64 de venda de Promusa del complex Mira-sol Centre ha quedat entre els finalistes dels Premis Habitatge Social que atorga l'Associació Catalana de Promotors Públics de Sòl i Habitatge. Una promoció de 44 habitatges amb aparcament de Pardinyes, a Lleida, ha estat la guanyadora del premi a la Millor actuació d'habitatge de nova construcció. Els guardons volen distingir les actuacions més destacades i reconèixer l'esforç dels promotors que treballen perquè l'habitatge públic sigui un referent de qualitat al país.

Entre les promocions que optaven al guardó, que finalment s'ha adjudicat a una construcció de Lleida, hi havia tres promocions de Barcelona, d'habitatges per joves i per a gent gran, amb places d'aparcament i amb un centre residencial. A més, també ha quedat finalista una promoció de 46 habitatges per a gent gran de Terrassa.

Els Premis Habitatge Social que atorga l'Associació Catalana de Promotors Públics de Sòl i Habitatge s'han entregat aquest dimarts al vespre al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica. En total, s'han presentat 56 actuacions de diferents modalitats.

Els pisos de Promusa del complex de Mira-sol Centre es van lliurar ara fa un any. Els habitatges de promoció pública tenen sistemes per estalviar energia com plaques solars i recuperadors d'aigües grises. Els pisos són els primers espais que es van posar en marxa del complex Mira-sol Centre, que ocupa una superfície de 44.000 metres quadrats i acollirà també oficines, mercat, supermercat i galeries comercials.

Amb el complex de Mira-sol Centre, que es troba al voltant de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) d'aquest districte, es busca dotar el municipi d'una nova zona de centralitat social i comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.