Una actuació de hip-hop al Teatre-Auditori tanca avui el curs de l'Aula d'Extensió Universitària


Temes relacionats

El hip-hop serà el protagonista de l'acte de cloenda de l'Aula d'Extensió Universitària (12/mai/10)

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran estrena trimestre amb una xerrada de Josep Piqué ( 8/abr/10)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acollirà l'espectacle

El Teatre-Auditori acollirà l'espectacle

El hip-hop serà el protagonista a l'acte de cloenda d'aquest curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU), que tindrà lloc aquest vespre al Teatre-Auditori. L'actuació, que porta el nom d''Història d'una cultura plural', comptarà amb una conferència musicada de l'actor, ballarí i coreògraf Vidal-Ribas i estarà presidida per l'alcalde, Lluís Recoder. A la cita, que començarà a les nou del vespre a l'equipament cultural, hi participaran ballarins dels grups Codec i Grove Pupils.

Guille Vidal-Ribas oferirà, al punt de les nou del vespre, la conferència 'Història d'una cultura plural', en referència al hip-hop, mentre que els grups Codec i Groove Pupils, aquest darrer de l'Escola Sant Cugat, ballaran damunt l'escenari del Teatre-Auditori. La dansa i les explicacions s'aniran alternant.

El president de l'entitat, Marc Plens, qualificava de transgressor el tema de l'acte de cloenda durant la presentació de l'activitat. Són declaracions d'arxiu a Cugat.cat.

Marc Plens

Hem transgredit en comparació amb edicions anteriors escollint el hip-hop. Volem acostar-nos al públic jove.




Plens considera que amb aquesta iniciativa l'entitat s'actualitza i que oferirà als santcugatencs un espectacle on 'l'art brillarà de sentiments'. El president de l'associació ha afegit que aquest tipus de dansa està molt integrada a la societat i que permetrà que l'entitat s'apropi als joves.

L'alcalde, Lluís Recoder, i el vicerector de Transferència Social i Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Bonaventura Bassegoda, oferiran unes paraules abans de començar l'acte.

Els socis podran assistir a l'actuació per un preu de sis euros. L'activitat també està oberta a tots els santcugatencs per un preu de vuit euros. La cita serà a les nou del vespre al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.