Unes cinquanta persones participen a la XVa. fumada lenta de pipa al Celler Cooperatiu


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones han participat aquesta tarda a la quinzena fumada lenta de pipa, organitzada pel Sant Cugat Pipa Club. El Celler Cooperatiu s’ha omplert per acollir aquesta activitat, que tot i ser una competició sempre s’ha caracteritzat per l’esperit de germanor.

Amb tres grams de tabac i una pipa de fusta, es tracta de fer pipades lentes i pausades de forma continua durant el màxim de temps possible. Aquest és l'objectiu de l'activitat que organitza des de fa 15 anys el Sant Cugat Pipa Club. Enguany, l'activitat ha canviat d'emplaçament i ha abandonat el claustre del Monestir per instal·lar-se al Celler Cooperatiu. Allà s'han reunit unes cinquanta persones, provinents majoritàriament de Sant Cugat, però també de Saragossa, Madrid i fins i tot França i Portugal, per participar a la fumada i intercanviar experiències. Segons els president del Sant Cugat Pipa Club, un dels objectius principals d'aquesta iniciativa és contactar amb altres aficionats de la pipa. La fumada lenta de pipa, que s'inclou dins dels actes de la festa major, no és una competició oficial, sinó una trobada informal d'amics que es converteix en un acte social de germanor.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.