TVE a Sant Cugat assumirà la producció del desaparegut 'Cultural.es'


  • Comparteix:

El centre de RTVE santcugatenc està ubicat al polígon de Can Sant Joan

El centre de RTVE santcugatenc està ubicat al polígon de Can Sant Joan

El centre de producció de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) a Sant Cugat es pot veure afavorit per la desaparició del canal 'Cultural.es' i l'absorció per part de 'La 2' dels seus continguts. El consell d'administració de RTVE ha aprovat aquesta remodelació en la línia d'una nova política d'austeritat i eficiència de l'ens i que comportarà canvis en la programació del segon canal de la televisió pública. La nova graella de 'La 2' comptarà amb més producció pròpia i amb una important aportació del centre santcugatenc, segons la direcció de RTVE.

A partir de dilluns que ve, 'La 2' oferirà una franja de mitja hora de programació cultural a la tarda, que s'ampliarà a partir del setembre oferint informació eminentment cultural des de les cinc de la tarda. La intenció de la direcció es convertir 'La 2 'en la cadena de referència per la cultura i el talent, donant més veu a la ciutadania.

Aquesta remodelació implicarà que els canals de TDT de RTVE quedin més definits, amb 'Teledeporte' pels esports, 'Clan' pels espais infantils, informació al 'Canal 24 Horas' i els continguts generalistes per 'La 1'.

El canal 'Cultural.es' emetia en proves des de l'any passat amb la intenció de ser el sisè canal de RTVE a la TDT a partir d'aquesta primavera. Aquests canvis preveuen estalviar als comptes de l'ens uns set milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.