Mor l'actriu i directora teatral Sílvia Servan


Temes relacionats

La directora teatral santcugatenca Sílvia Servan escriu les seves memòries ( 4/mai/10)


  • Comparteix:

Ha mort a l'edat de 38 anys l'actriu i directora de teatre santcugatenca Sílvia Servan. Servan portava molt de temps lluitant contra una llarga malaltia que darrerament l'havia apartat de les seves activitats habituals i l'havia concentrat en l'escriptura de les seves memòries. La ciutat dóna l'últim adéu a Servan des de la una del migdia al tanatori de Sant Cugat i demà tindrà lloc el funeral, a dos quarts de cinc de la tarda al Monestir.

Llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona, Servan portava exercint de docent des del 1992. Actualment dirigia els tallers teatrals de la Unió, tallers de teatre social i terapèutic, i també havia treballat a centres penitenciaris i amb discapacitats psíquics. Com a actriu, va participar en diversos muntatges teatrals estrenats a Barcelona i rodalies, i l'any 1995 va formar la seva pròpia companyia amb muntatges com 'Trilogia de Minyones' i diversos espectacles poètics en homenatge a Lorca, Alberti i Guillén, entre d'altres. Va participar en programes de televisió i va fer de protagonista femenina al curtmetratge 'La Ruta Natural', nominat als Goya el 2005.

Fa prop d'un mes, Servan va anunciar que estava escrivint les seves memòries. Segons la pròpia autora, el text representa un recull de la seva vida des que va néixer fins a l'actualitat. La finalitat de l'escrit era donar a conèixer les seves vivències, que integren episodis amorosos, familiars i laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.