Recoder assegura que l'exit de participació ciutadana a la Festa Major demostra que ha estat una edició magnífica


  • Comparteix:

D'Ossó i Sansa en el moment del pregó de Festa Major.

D'Ossó i Sansa en el moment del pregó de Festa Major.

La comissió de festes i l'Ajuntament consideren que l'edició d'enguany de la Festa Major ha estat tot un èxit de participació ciutadana. L'alcalde Lluís Recoder ha subratllat especialment la implicació de les entitats santcugatenques, que han estat les protagonistes i el motor de la festa, coordinant i organitzant més de 60 activitats que han aconseguit un seguiment massiu.

Segons Lluís Recoder, les modificacions que s'han introduït al programa d'activitats, incorporant les preferències que els ciutadans van expressar a través de l'enquesta, han permès fer una festa al gust de tothom. Segons l'alcalde, si utilitzem la participació ciutadana com la mesura de la satisfacció ciutadana, es comprova que aquesta edició de la festa ha estat magnífica:

Lluís Recoder

La festa és per ser viscuda. I si podem medir la satisfacció amb el seguiment de les activitats, veiem que la festa ha estat un èxit


A banda de la gran participació, la utilització de més de 60 punts de connexió elèctrica permanents, més d'un milió de quilovats, més de 6 MIL cadires o més de 800 tanques són un exemple del desplegament que ha suposat aquesta festa. Aquest any a més, i com a cloenda, els santcugatencs que van aguantar fins al final van poder gaudir d'un recull de fotografies de Mané Espinosa que, per a l'alcalde són com un diari de la Festa.

Respecte les reivindicacions dels veïns de Coll Favà sobre la ubicació de la Fira, Recoder ha demanat a tots els santcugatencs que sàpiguen superar les incomoditats que cada barri pateix durant els dies de festa per conservar la identitat i les tradicions de la ciutat:

Lluís Recoder

Demano a tots els veïns -i no només als de Coll Favà- que entenguin que, conservar viva la identitat d'aquest poble de Sant Cugat, a vegades cal tenir una instal·lació o equipament al costat de casa


Recoder ha destacat que no hi ha hagut incidències especials durant la festa, exceptuant el canvi de programació per l'espectacle de circ de la nit de divendres. L'alcalde ha afegit que "La botiga al carrer" ha millorat la participació, gràcies a haver-se fet en dia festiu.

La valoració positiva també la comparteixen els ciutadans de Sant Cugat, per als quals la festa ha estat aquest any més plena d'activitats que en anteriors edicions.



Això sí, els més joves continuen reivindicant concerts i propostes més pensades per a ells i per als seus gustos.



Tot i això, el que queda clar és que, en un primer balanç, sembla que la festa ha estat enguany tot un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.