S'ajorna fins després de l'estiu el taller per elaborar el Pla Local d'Habitatge


  • Comparteix:

Una de les promocions públiques d'habitatge a Can Mates

Una de les promocions públiques d'habitatge a Can Mates

L'Ajuntament ha ajornat per després de l'estiu el taller de participació ciutadana per a l'elaboració del Pla Local d'Habitatge. Tot i que inicialment el taller estava previst pel 12 de juny, finalment es retardarà per la demora en la redacció del pla. Tot i així, els ciutadans poden començar a fer les seves aportacions a través del web municipal.

L'objectiu del taller és obrir a la ciutadania la reflexió i el debat entorn aquest pla, que ha de fixar les estratègies a seguir per millorar la situació de l'habitatge a la ciutat. En concret, el document abordarà temes com les promocions d'habitatge públic i els criteris d'eficiència energètica, entre d'altres.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica els motius que els han portat a retardar els tallers participatius per a la redacció del Pla Local d'Habitatge.

Mercè Conesa

No tenim tancat el document de diagnosi i conclusions. Volem oferir una informació sistematitzada als tallers per fer efectives les aportacions.


Conesa també ha avançat que tenen previst tancar el document de conclusions a principis de juliol. A continuació, el transmetran a la comissió de seguiment i convocaran els primers tallers de participació ciutadana al setembre.

Tot i l'ajornament del taller, els ciutadans poden començar a fer arribar les seves aportacions a través d'un qüestionari publicat al web municipal.

El Pla Local d'Habitatge es troba en fase de diagnosi sobre l'estat de l'habitatge a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.