Antonio Rodríguez: 'Estem acostant posicions amb l'Ajuntament i les relacions han de ser com fins ara, perfectes'


  • Comparteix:

Las Girasoles i Las Malvalocas

Las Girasoles i Las Malvalocas

Les celebracions del 33è aniversari del Centro Popular Andaluz (CPA) han acostat les relacions entre l'entitat i l'Ajuntament, segons ha explicat el president del centre, Antonio Rodríguez. La festa ha començat aquest divendres amb el tradicional acte protocolari a l'Auditori de la seu, que ha comptat amb la presència de diferents autoritats municipals. Les actuacions dels grups de ball del centre Las Girasoles i las Malvalocas han amenitzat la cita que, com cada any, ha finalitzat amb el repartiment del Vi d'Honor entre la vuitantena d'assistents.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha afirmat que ja han deixat enrere les 'diferències' i les relacions amb el consistori han de tornar a ser 'perfectes'.

Antonio Rodríguez

L'Ajuntament ha defensat la seva posició i nosaltres la nostra. Estem a punt per arreglar-ho i les relacions amb l'Ajuntament han de ser perfectes.


Tot i que l'alcalde no ha pogut assistir a la cerimònia, sí que ho ha fet el regidor de Comerç, Josep Romero, i la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, qui ha declarat que el CPA 'està per sobre de qualsevol altre tema'.

Marta Subirà

La institució del CPA està per sobre de qualsevol tema i les relacions de l'Ajuntament amb l'entitat són sempre cordials.



Els actes festius seguiran aquest dissabte amb el 'potaje' andalús com a plat estrella del dinar popular a dos quarts de tres de la tarda i les actuacions dels grups de ball 'Callejuela' i 'Viejas Raices', a dos quarts de vuit del vespre a l'Auditori del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.