L'AMPA de l'escola la Floresta es mobilitza contra el copagament del servei de transport escolar


Temes relacionats

El transport escolar del CEIP la Floresta continuarà sent gratuït el curs vinent (23/jun/09)

Pares i mares del CEIP la Floresta rebutgen la intenció d'eliminar el transport escolar gratuït (22/jun/09)


  • Comparteix:

Edifici de l'escola la Floresta

Edifici de l'escola la Floresta

L'AMPA de l'escola la Floresta denuncia que el Consell Comarcal vol que les famílies paguin una part del servei de transport escolar, que actualment assumeix íntegrament l'ens supramunicipal. L'AMPA es mostra contrària a pagar el servei ja que assegura que el transport escolar és l'única opció que tenen els alumnes per arribar de forma segura al centre. Aquest és el tercer any que el Consell Comarcal proposa el copagament del servei, tot i que la pressió dels pares ha fet ajornar la mesura dues vegades. Les famílies ja s'han mobilitzat contra la proposta amb una caminada aquest dijous.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha comunicat aquest dilluns als pares de l'escola la Floresta que el servei de transport escolar passarà a finançara-se amb copagament a partir del curs vinent.

La presidenta de l'AMPA del centre, Susana Garcia, ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que els pares no assumiran aquest cost ja que consideren que l'accés a l'escola no és l'adequat i no els queda altra alternativa que optar pel transport escolar per arribar-hi.

Susana Garcia

Nosaltres tenim una casuística diferent a la resta de centres. L'escola la Floresta està fora del centre de la ciutat i fa que l'únic accés segur sigui el transport escolar.



Garcia ha explicat que en reiterades ocasions la direcció de l'escola la Floresta ha demanat a l'Ajuntament que l'accés al centre s'arregli. Tot i això, segons Garcia, el consistori ja va dir en la darrera sessió del consell de districte que no estava prevista cap actuació ni a curt ni llarg termini.

Susana Garcia

Entenem que l'Ajuntament és el responsable subsidiari del problema perquè no ens arregla l'accés. Aleshores no tenim alternativa per arribar al centre si no és amb transport escolar.




Les famílies han fet aquest dijous al matí una caminada des de l'estació dels FGC de la Floresta fins a l'entrada de l'escola per mostar el seu desacord amb la nova mesura que vol aplicar el Consell Comarcal i per fer visible 'la mala situació' que pateix l'accés del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.