L'auditori de l'Escola Àgora ja és una realitat


  • Comparteix:

Nou auditori de l'escola Àgora

Nou auditori de l'escola Àgora

L'Escola Àgora ha estrenat aquest dissabte el seu auditori, culminant així el procés de construcció del centre. La sala, que servirà d'escenari per als conjunts musicals de l'escola, vol ser un element més del seu projecte educatiu, que aposta per la música com a factor clau de l'ensenyament. La inauguració de l'auditori ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, diverses autoritats polítiques i educatives, professors, alumnes i pares i mares.

L'auditori està soterrat per aprofitar l'espai inferior de l'escola i té capacitat per a 375 persones. A més, la sala compta amb dos camerinos i accessos adaptats a persones amb discapacitat. Amb aquest nou espai es vol donar resposta a l'activitat musical de l'escola, tal i com ha explicat la directora del centre, Mercedes Marsal. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercedes Marsal

Ens proporciona un espai més adient en sonoritat i disposició en comparació amb la sala d'actes. L'aprofitament serà màxim




L'alcalde, Lluís Recoder, que ha assistit a la inauguració, ha destacat el paper de l'escola a la ciutat.

Lluís Recoder

Fa un treball acadèmic molt rigorós. Uneix l'educació amb valors. Estem contents de veure que l'escola creix.



La inauguració ha comptat també amb la presència de diverses autoritats polítiques i educatives, professors, alumnes i pares i mares de l'escola. L'orquestra i els cors d'Àgora han posat el toc musical a l'acte, que ha acabat amb un còctel per als assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.