Cugat tv ja suma 1.000 reportatges després d'un any de la seva posada en marxa


Temes relacionats

Els nens i nenes prenen la paraula al 'Tal com raja' de Cugat tv (26/mar/10)

Formació i consells pràctics pels familiars de malalts de Parkinson, cada últim dimarts de mes a la Casa de Cultura ( 5/feb/10)

Cugat tv estrena avui un espai dedicat als videoclips santcugatencs (11/gen/10)

La societat civil local rep Cugat tv amb els braços oberts ( 3/nov/09)

El sector situa Cugat tv com a exemple del futur de la comunicació ( 3/nov/09)

L'esport santcugatenc celebra l'arribada de Cugat tv ( 3/nov/09)

Sant Cugat inaugura la televisió pública on line ( 3/nov/09)

Avui s'inaugura Cugat tv, la televisió del futur ( 2/nov/09)

Cugat tv referma el compromís per la qualitat i la pluralitat en la seva inauguració oficial ( 3/nov/09)

Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, ja és una realitat (30/jun/09)

Cugat TV, la televisió on line de Sant Cugat, es presenta avui a la ciutadania (28/jun/09)

Les millors imatges de la festa a Cugat TV, la televisió on line de Sant Cugat (26/jun/09)

L'alcalde estrena l'emissió de Cugat tv assegurant que és un model per a mitjans locals (27/jun/09)


  • Comparteix:

Cugat tv apropa tota la informació del municipi en format audiovisual

Cugat tv apropa tota la informació del municipi en format audiovisual

Cugat tv, la televisió online de Sant Cugat, ha publicat avui el seu audiovisual número 1.000. El mitjà de comunicació audiovisual de Cugat.cat que es va posar en marxa ara fa un any ja suma 13 canals temàtics amb 34 programes que cobreixen les diferents facetes de l'actualitat de la ciutat. El vídeo que travessa la frontera del miler de reportatges és sobre una exposició del Casalet de Valldoreix d'Alfred Marquina dins del programa 'Pinzellades'. Mira el reportatge número 1.000 de Cugat tv

Cugat tv, que va iniciar les emissions ara fa un any, continua amb la seva vocació de ser un gran aparador de totes les activitats de la ciutat i un líder en innovació dins del panorama de mitjans de comunicació a Catalunya. El model de televisió del futur té ja 13 canals temàtics que ofereixen un total de 34 programes amb continguts per a tots els gustos, des de reportatges d'actualitat fins a concerts de grups santcugatencs, passant per programes infantils, retransmissions d'esdeveniments esportius, entrevistes a personatges del món de la cultura i reportatges de memòria històrica, entre d'altres.

La televisió online de Sant Cugat afavoreix la interactivitat dels espectadors i permet als usuaris veure vídeos a la carta i crear-se un canal propi amb els seus programes preferits. A més, amb l'objectiu de facilitar l'accessibilitat universal i sense exclusions, Cugat tv inclou subtítols, una mostra del seu caràcter innovador i la seva vocació de servei públic.

En els darrers mesos s'han posat en marxa programes com el 'Tal com raja', del canal Escoles. L'espai, que té una periodicitat setmanal, dóna protagonisme als alumnes de primària i secundària, que opinen sobre temes locals i d'actualitat. Els videoclips amb segell local també han aterrat a Cugat tv de la mà del programa 'Clips', un espai que reuneix tots els vídeos musicals de grups amb algun component de Sant Cugat.

La televisió online de la ciutat va estrenar les seves emissions durant la Festa Major de l'any passat i es va inaugurar oficialment el novembre del 2009. Cugat tv es va presentar en societat en un acte a EsadeCreapolis amb la presència del president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.