Una exposició fotogràfica mostra la tasca de la Fundació Recover al continent africà


  • Comparteix:

La Fundació Recover Hospitales para África vol donar a conèixer la seva tasca al continent a través de l'exposició 'África te necesita' ubicada des d'aquest dimarts al vestíbul del Capio Hospital General de Catalunya (HGC). La mostra, que inclou diverses fotografies, textos i un audiovisual, vol sensibilitzar de la importància del voluntariat i els associats per tirar endavant projectes sanitaris a l'Àfrica. L'exposició romandrà un mes a Sant Cugat per després iniciar una gira per diverses ciutats de l'Estat espanyol.

La fundació es dedica a la construcció d'infraestructures sanitàries al continent africà gràcies a la feina dels seus voluntaris i a les aportacions dels socis de l'entitat. En col·laboració amb el Capio HGC, que és qui ha cedit l'espai i els materials per la mostra, ha començat una campanya de sensibilització i captació de socis i associats. Ho ha explicat la gerent de l'entitat, Marina Camps. Són declaracions a Cugat.cat.

Macrina Camps

Hi ha un moment que cal explicar què fem, per aconseguir més voluntaris i associats. I gràcies a l'HGC estem aquí.




Totes les imatges que formen part de l'exposició han estat realitzades pels propis voluntaris. Madrid, Albacete i Astúries són alguns dels destins per on passarà la mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.