El Casal de Joves Torreblanca aposta per les activitats lúdiques com a alternativa per a aquest estiu


  • Comparteix:

Cartell amb la programació d'estiu del Casal de Joves

Cartell amb la programació d'estiu del Casal de Joves

El Casal de Joves Torreblanca amplia la seva programació d'estiu amb l'objectiu de proporcionar alternatives lúdiques i diversificades per al públic juvenil. L'equipament aposta per les activitats a la fresca amb projeccions de pel·lícules i un concert a càrrec dels alumnes del taller de música tradicional. A més, el Casal acollirà el primer campionat internacional de rubik, que tindrà lloc el 9 i 10 de juliol a la tarda.

El Casal aposta enguany per oferir activitats obertes, sense que els joves s'hagin d'inscriure, amb la intenció de proporcionar un espai públic on els santcugatencs trobin alternatives interessants durant el juliol. Aprendre anglès, dissenyar joies i dibuixar còmics són algunes de les propostes dels tallers d'enguany de l'equipament, que també ha organitzat un curs de música tradicional i un taller de disseny de samarretes.

El director del Casal de Joves TorreBlanca, Joan Carles Busquets, ha explicat les característiques de les activitats d'estiu. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Carles Busquets

Intentem fer una proposta complementària a l'oferta de la ciutat. Volem que el Casal sigui un espai on fer activitats sense la necessitat d'inscriure's.




L'equipament també acollirà el primer campionat internacional de rubik, que tindrà lloc el 9 i 10 de juliol, i la projecció de diverses pel·lícules i curtmetratges a la terrasseta del Casal. A més, els alumnes del taller de música tradicional oferiran un concert el 15 de juliol per mostrar tot el que han après durant el curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.