L'anàlisi de la pau i els canvis del món durant els darrers 25 anys marcaran el curs d'estiu de la Unipau


  • Comparteix:

El curs d'estiu es farà al Centre Borja

El curs d'estiu es farà al Centre Borja

El curs d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) repassarà els canvis i els conflictes dels darrers 25 anys en motiu de l'aniversari de l'entitat. La Unipau posarà sobre la taula qüestions com els drets humans, l'acció ciutadana, el desarmament i l'educació a través de diverses taules rodones a càrrec d'investigadors i especialistes. El curs, que tindrà lloc al Centre Borja, començarà el dijous 15 de juliol i s'allargarà fins el dimecres 21.

La Unipau es desvincula dels temes monogràfics d'anys anteriors per al curs d'estiu i aposta per fer una visió general de la situació actual del món, analitzant els canvis i els conflictes que han sorgit en els últims 25 anys. El curs estudiarà la pau a través de factors com els drets humans, l'acció ciutadana, la justícia econòmica, el desarmament i l'educació, i acollirà la ponència del politòleg Jordi Armadans i la historiadora Montse Cervera, entre altres.

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha explicat en què consistirà el curs d'enguany.

Arcadi Oliveres

Aquest any, com que hi ha l'aniversari dels 25 anys, farem una visió general de la situació per fer un balanç del passat i marcar les perspectives de futur.



El professor José Maria Percebal serà l'encarregat d'exposar les conclusions del curs, que posarà punt final amb una conferència del Premi Nobel de la Pau Adolfo Pérez Esquivel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.