La santcugatenca Lluïsa Ribatallada i la Unipau, rebran avui els premis del Rotary Sant Cugat


  • Comparteix:

Una edició anterior dels premis Rotary

Una edició anterior dels premis Rotary

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i la santcugatenca Lluïsa Ribatallada, de la llibreria Paideia, rebran avui els premis Venus de Sant Cugat i Paul Harris, que atorga el Rotary Club anualment. L'entitat ha reconegut els 25 anys de cursos de la Unipau i la figura de Ribatallada per la seva trajectòria professional de més de dues dècades vinculada a la llibreria Paideia. Els guardons s'entregaran durant la 19a Nit Rotària amb un sopar al restaurant la Masia de Can Ametller.

Els dos premiats rebran un diploma, una insígnia i una medalla commemorativa del Rotary Club de la nostra ciutat. El president del Rotary de Sant Cugat, Carlos Baranguà, ha destacat la importància dels dos premiats pel municipi.

Carlos Baranguà

La Lluïsa Ribatallada ha significat molt en el camp de la cultura. La Unipau planteja un punt de vista diferent en el seu àmbit.




El guardó Paul Harris reconeix persones i entitats que han tingut iniciatives notables de qualitat professional i humana d'acord amb els principis i ideals del moviment rotari. Enguany, el premi ha recaigut en la santcugatenca Lluïsa Ribatallada, que ha reconegut en declaracions a Cugat.cat la seva sorpresa pel reconeixement.

Lluïsa Ribatallada

Quan em van donar la carta del Rotary va ser una sorpresa. Em vaig quedar desorientada. No entenia ni entenc per què me'l mereixo, però encantada d'acceptar-lo.



D'altra banda, el premi Venus de Sant Cugat consisteix en una escultura cedida pel soci d'honor del club, l'escultor Ricard Sala. La Unipau ha estat mereixedora de rebre la peça pels seus 25 anys de cursos a la ciutat. El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha dit que l'entitat rep el guardó amb molta satisfacció.

Arcadi Oliveres

Ens honora i ens satisfà molt. Ens volen reconèixer els 25 anys de cursos. Per descomptat, als implicats ens ha agradat.



Els guardons es donaran avui en la 19a Nit Rotària que se celebra a la seu del club, el restaurant la Masia de Can Ametller, a partir de dos quarts de deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.