Jutgen vuit persones per venjar-se d'un estafador humiliant-lo a Collserola


  • Comparteix:

Els fets van passar en un indret santcugatenc de Collserola

Els fets van passar en un indret santcugatenc de Collserola

L'Audiència de Barcelona ha jutjat aquest dijous vuit persones que s'haurien conxorxat per venjar-se d'un home que els havia estafat. Per a dos d'ells, el fiscal demana 13 anys de presó pels delictes de detenció il·legal, contra la integritat moral, coaccions i lesions. La víctima, un home fugit de la justícia per un altre suposat cas d'estafa, no s'ha presentat a declarar a la vista d'aquest dijous. Els fets van passat l'any 2007 a un indret santcugatenc de Collserola.

Segons l'escrit d'acusació del fiscal, a quarts de cinc de la tarda del dia dels fets, el 28 de febrer del 2007, els dos principals acusats van enganyar la víctima amb l'argument que anirien a visitar un client a Sant Cugat, i el van fer pujar al cotxe. A mig camí van deixar la carretera i van endinsar-se en una zona boscosa de Collserola. Allà van fer descalçar l'home i li van fer un trau al cap amb un cop de sabata. Tot seguit, van obligar-lo a menjar excrements d'animals trobats allà mateix, amb l'amenaça d'engegar-li un tret o de trencar-li la mandíbula a cops de peu, si no ho feia. En aquell moment van arribar els altres sis processats.

Segons l'escrit del fiscal els dos principals acusats van obligar la víctima a continuar menjant fems i a signar un document on admetia haver-los defraudat. Després el van fer despullar, el van untar amb cola i li van enganxar cabells, que duien en una capsa, per tot el cos. Finalment el van abandonar al bosc.

El fiscal demana una pena de 13 anys de presó per als dos principals implicats, cinc anys de presó per al tercer pels delictes contra la integritat moral i coaccions, dos anys de presó per un delicte contra la integritat moral, per al quart, i una multa de gairebé 10.000 euros per als altres quatre pel delicte d'omissió del deure d'impedir determinats delictes, per no haver mirat d'aturar l'agressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.