Un centenar de persones assisteixen a l'entrega dels primers Premis Moda Catalunya


  • Comparteix:

L'Associació Moda Catalunya-Balears ha premiat la moda de cinc dissenyadors novells. El Centre Comercial Sant Cugat (CCSC) ha acollit l'entrega de premis que ha comptat amb una passarel·la per on han desfilat les peces creades pels dissenyadors. La primera edició dels guardons Moda Catalunya va rebre més d'un centenar de propostes.

Andy Soto, Yehimi Ortiz, Marta Julià, Irene Toledano i Ariadna Rovira han estat els guanyadors dels primers premis Moda Catalunya, que ha atorgat l'Associació Moda Catalunya-Balears.

La presidenta de l'associació, Míriam Victòria, ha explicat quines línies d'elecció ha seguit el jurat per escollir els guanyadors.

Míriam Victòria

Hem procurat que siguin de diferents tendències. Hi ha roba per a homes i dones. Volem donar suport als joves que tot just comencen en el món de la moda.



El guanyador Andy Soto ha explicat la col·lecció que li ha merescut un guardó.

Andy Soto

La decadència del pop. Aquesta és la meva col·leció que reflecteix la crisi i la contaminació. A més, és molt futurista.



La desfilada ha tingut lloc al CCSC. La seva gerent, Rosa Marcet, ha destacat que el centre sempre ha donat suport a la moda.

Rosa Marcet

Respresenta la il·lusió de poder donar suport als dissenyadors, a la gent que té idees dins del que és la moda. El CCSC sempre dóna suport a l'art i la cultura.





Més de 100 persones han assistit a l'entrega dels premis Moda Catalunya, que ha tingut lloc aquest divendres al vespre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.