Sant Cugat viu la revetlla de Sant Joan sense incidències destacables


  • Comparteix:

Les fogueres son les principals protagonistes de la nit de Sant Joan

Les fogueres son les principals protagonistes de la nit de Sant Joan

La nit de Sant Joan ha transcorregut sense incidències remarcables a la nostra ciutat, segons ha explicat a Cugat.cat el cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré. El màxim responsable del cos policial ha destacat que hi hagut un accident de trànsit on no s'ha de lamentar cap ferit, tot i que el conductor del vehicle ha donat positiu en el control d'alcoholèmia. Escarré ha afegit que en total s'han efectuat 42 sortides durant la nit, una dada habitual en la revetlla de Sant Joan.

El cap de la Policia Local ha dit que les sortides efectuades durant la nit han estat per fets poc destacables i habituals en una nit de Sant Joan, com algun contenidor i paperera incendiats i un xiprer del parc Ramon Barnils que s'ha cremat, però que l'Associació de Defensa Forestal (ADF) ha apagat ràpidament. A més el dispositu activat per la revetlla ha efectuat quatre sortides per danys en propietats privades.

Josep Maria Escarré ha explicat que la matinada de dijous hi hagut un accident de trànsit en què els ocupants del vehicle no han patit cap ferida. Al conductor se li ha efectuat un control d'alcoholèmia i ha donat positiu.

Escarré ha remarcat que el cos policial de la nostra ciutat ha estat coordinat tota la nit amb els Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, ADF, Protecció Civil i Creu Roja per poder actuar amb més rapidesa i oferir un millor servei de control i seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.