FGC denuncia que no s'han complert els serveis mínims de la vaga


Temes relacionats

El comitè d'empresa de FGC convoca aturades parcials dimarts i dimecres que ve (24/jun/10)


  • Comparteix:

El Metro del Vallès patirà dues jornades de vaga

El Metro del Vallès patirà dues jornades de vaga

La vaga dels treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) torna ha dificultar aquesta tarda la circulació de trens a la línia del Vallès. La companyia denuncia, de nou, que no s'estan complint els serveis mínims i que els vaguistes han tornat ha bloquejar la sortida de combois des de la plaça de Catalunya, a Barcelona. Els serveis mínims preveuen un 50% de la circulació de trens a les hores punta.

Els treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat consideren que amb la tisorada es vulnera el conveni col·lectiu vigent i des dels sindicats UGT, CONC, CGT i SEMAF no entenen el greuge comparatiu que han d'afrontar, ja que FGC és l'única empresa de transport públic inclosa a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) afectada per les mesures del govern per reduir el dèficit públic.

Els sindicats denuncien que aquestes mesures anul·len tot el que han aconseguit els darrers anys amb la negociació col·lectiva. A més, els sindicats asseguren que asseguren que la companyia està lligada de mans i no té marge de maniobra ja que es tracta d'una acció directa del govern.

Ho ha explicat a Cugat.cat el delegat del comitè d'empresa per la CGT, Dani Montesinos.

Dani Montesinos

La retallada creiem que és injusta, som l'única empresa del sector que patim aquesta mesura.




Els sindicats tenen previst repetir les aturades el 20 i 21 de setembre i no descarten emprendre altres mesures de pressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.