L'Hospital General de Catalunya crea una llar d'infants amb l'ajut de la Generalitat


  • Comparteix:

L'Hospital General de Catalunya crea una llar d'infants per a capacitat per a 156 nens tant per treballadors del centre hospitalari com empreses de l'entorn immediat. Aquest nou servei, que entrarà en funcionament a principis de l'any vinent, també permetrà que els visitants puguin deixar els seus fills durant un espai curt de temps sota vigilància. La posada en funcionament d'aquest centre rep una ajuda de la Generalitat del 35% de la inversió total.

La llar d'infants, que reserva unes 30 places pels empleats de l'Hospital General, estarà situada a la planta baixa en un espai de mil metres quadrats i amb entrada exclusiva. Es tracta d'un servei pioner ja que l'horari serà ininterromput des de les dos quarts de vuit del matí a dos quarts d'onze de la nit per adaptar-se als diferents torns de feina. Segons ha explicat el gerent de l'Hospital General de Catalunya, Xavier Palet, aquesta novetat s'afegeix al fet que per primera vegada, s'admetran els nens que presentin estat febrils:

Xavier Palet

És una novetat que sigui la primera llar d'infants que accepti nens amb febre perquè en estar a l'Hospital General de Catalunya rebrà el suport del servei de pediatria de l'hospital.


Tot i que encara no s'ha concretat la inversió, el departament de Benestar i Família de la Generalitat aportarà entre un 35 i un 40% dins les polítiques d'ajut a les parelles per conciliar vida familiar i laboral. Segons Xavier palet, la posada en marxa d'aquest nou servei més la inauguració de cinc noves àrees la setmana passada evidencien l'esforç que ha fet el nou propietari del centre per fer de l'Hospital general un referent:

Xavier Palet

Hem estat dos anys treballant sense fer soroll i ara comencem a fer relluir el que hem fet al llarg d'aquests dos anys.


L’Hospital General de Catalunya té un equip mèdic de 262 professionals. Fa dos anys i mig Catalana de Diagnostics i Cirurgia va comprar el centre i va anunciar una inversió de 36 mil euros fins el 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.