Una quinzena d'actes conformen la Festa Major de Mira-sol que comença avui


  • Comparteix:

Mira-sol dóna aquesta tarda el tret de sortida a la seva festa major amb l'objectiu de repetir l'èxit de l'any passat. En total, es celebraran una quinzena d'activitats els plats forts de les quals, són els concerts de rock de divendres i la 'Nit cubana' de dissabte.

L'inici de festa es farà a dos quarts de nou amb la tradicional cercavila, dos concerts de música rock a càrrec dels grups Norwich i City Bills i la representació de l'obra de teatre 'Retalls' al Casal Cultural del districte. Les activitats infantils seran les protagonistes de dissabte amb un matinal que inclourà pallassos i festa de l'escuma i un espectacle infantil de tarda. Dissabte també tindrà lloc la segona edició de la 'Nit cubana', una de les iniciatives de més èxit de l'any passat. Segons Nico Gibert, membre de la comissió organitzadora de la festa, es confia que propostes com aquestes contribueixin a repetir l'afluència de l'any passat.

Nico Gibert

Volem repetir l'èxit de l'any passat amb iniciatives com la Nit de la Cubana o els concerts de rock.


Les activitats de la present edició busquen arribar a tots els públics. Recordem que els actes de la festa major ja han començat la setmana passada amb diferents campionats d'esports per a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.