Fèlix Millet hauria negociat amb Ferrovial el 4% per l'obra del PAV3 de Sant Cugat


Temes relacionats

El PSC demana a l'alcalde un ple extraordinari per aclarir la informació sobre Millet i el PAV3 (30/jun/10)


  • Comparteix:

Detall del 4% sobre el cost de l'obra (Font: 'El Periódico')

Detall del 4% sobre el cost de l'obra (Font: 'El Periódico')

L'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, hauria negociat amb Ferrovial el cobrament d'una comissió del 4% per l'adjudicació de l'obra de construcció del PAV3 de Sant Cugat. Ho publica avui 'El Periódico', que inclou una carta de Millet a un directiu de la constructora demanant-li parlar sobre la concessió d'aquesta obra i un segon document on es calcula el 4% sobre el cost de l'obra. Tots dos documents s'han trobat als ordinadors intervinguts al Palau de la Música.

L'obra, que es va portar a terme el 2003, es va adjudicar per un import de més de quatre milions d'euros. L'empresa beneficiària va ser la constructora Ferrovial, la companyia que durant anys va donar milions d'euros al Palau de la Música en concepte de patrocini.

'El Periódico' reprodueix una carta, amb data de 30 de maig de 2002, en què Fèlix Millet li demana a un directiu de Ferrovial 'comentar el tema' de la concessió de l'obra del PAV3 de Sant Cugat. En un segon document, que porta la mateixa data, es calcula el 4% sobre el cost total de l'obra. La quantitat de la suposada comissió, que ascendeix a 167.000 euros, es desglossa en dues parts. Segons 'El Periódico', un 2'5% correspondria a l'aleshores responsable econòmic de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Carles Torrent, i l'1'5% restant aniria a parar al Palau de la Música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.