Jove Cambra Internacional organitza un concurs de debat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Toni Rodríguez durant l'entrevista

Toni Rodríguez durant l'entrevista

Ja està obert el període d'inscripció per participar a la competició de debat per equips que organitza a la ciutat l'associació Jove Cambra Internacional (JCI). L'organització, dedicada a la formació de joves, acompanya el concurs amb un curs de formació on es mostraran diferents tècniques aplicables a la discussió. La formació tindrà lloc el tercer dissabte de setembre al Casal de Joves Torreblanca i el dissabte següent la competició arribarà a la Casa de Cultura.

L'associació pretén aprofundir en les habilitats de joves emprenedors a través de la formació i la promoció del debat. Amb 45 anys d'història a Catalunya i una Creu de Sant Jordi l'associació JCI arriba a Sant Cugat i es dóna a conèixer amb aquesta iniciativa. El concurs se celebrarà a 12 ciutats més i els guanyadors de cada competició s'enfrontaran en una final a nivell nacional.

El responsable de la competició de debat, Toni Rodríguez, ha explicat a Cugat.cat en què consisteix la preparació per participar a la iniciativa.

Toni Rodríguez

Els participants han de fer una formació on aprendrant a parlar en públic i coneixeran certes tècniques.



L'associació busca contribuir al progrés de la comunitat proporcionant als joves eines per desenvolupar les seves habilitats de lideratge, esperit cívic i empresarial. Per aconseguir aquest objectiu treballa en diverses àrees com la individual, la comunitària, la internacional i la professional.

La inscripció al debat es pot fer a través del web Jovesadebat.cat o bé enviant un correu electrònic a sant.cugat@jci.cat. El preu de la plaça al curs i al debat és de 20 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.