La Pedrera acull avui la presentació del llibre de Recoder i Joly 'La política que ve'


  • Comparteix:

Portada del llibre

Portada del llibre

La Pedrera de Barcelona acull avui a les vuit del vespre la presentació del llibre 'La política que ve' de l'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly. El catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat, serà l'encarregat de presentar el llibre que planteja temes com la competitivitat pública o la reivindicació del paper de l'estratègia executiva i la gestió en la política.

Amb l'objectiu d'unir la política amb l'estratègia executiva per fer créixer el benestar dels ciutadans, Recoder i Joly proposen un nou model, Politics&Management Deal, on l'esforç, l'ètica, la transparència i la integritat són claus. El llibre, editat per Proa, porta per títol 'La política que ve. Competitivitat pública per afrontar els reptes del segle XXI'.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica el motiu pel qual han decidit escriure aquest llibre. Són declaracions d'arxiu a Cugat.cat.

Lluís Recoder

La nostra idea és que l'administració no ha evolucionat. El món ha canviat ràpidament i l'administració no. Fem una proposta de modernització de l'adminsitració.









Totes les places que disposa la Pedrera per l'acte de presentació del llibre, a les vuit del vespre, ja estan ocupades



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.