El Primer Campus Universitari d'Estiu s'estrena amb les Jornades Informàtiques de les Escoles Gimbernat


  • Comparteix:

La inauguració d'unes jornades informàtiques a les Escoles Gimbernat ha donat el tret de sortida a la primera edició del Campus Universitari d'Estiu. Adreçades a alumnes d'últim curs d'Enginyeria Informàtica, les sessions compten amb ponents de primer ordre que analitzaran les aplicacions de les noves tecnologies.

El paper de la informàtica en la internacionalització, les institucions públiques, la premsa digital i l'art tecnològic s'abordarà, durant 4 dies, a través de ponències, taules rodones i sessions tècniques. Els coneixements dels 60 alumnes participants s'ampliaran a partir de sessions que parlaran de temes com la creació artística en internet o el desenvolupament de webs internacionals, entre d'altres.

El president de les Escoles Gimbernat, Josep Mª Sala, ha remarcat la necessitat de dominar les noves tecnologies avui dia:

Josep Mª Sala

Ara l'analfabet és la persona que no coneix les noves tecnologies


Per a l'Ajuntament, el naixement d'aquesta iniciativa reafirma la consolidació del Campus Universitari de Sant Cugat, estrènyent encara més els llaços entre les institucions universitàries de la ciutat. L'alcalde Lluís Recoder ha inaugurat les jornades remarcant la seva contribució al desenvolupament de Sant Cugat:

Lluís Recoder

Sóc aquí perquè el naixement d'aquest campus és molt important per la ciutat


A banda de les jornades informàtiques, la potenciació del Campus Universitari de Sant Cugat passa per la creació d'una residència d'estudiants i un portal electrònic. El campus universitari d'estiu se celebrarà fins divendres a les escoles Gimbernat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.