L'Ateneu s'adhereix a la manifestació del 10 de juliol contra la sentència de l'Estatut


  • Comparteix:

L'Ateneu té penjades unes senyeres reivindicatives a la façana de l'edifici

L'Ateneu té penjades unes senyeres reivindicatives a la façana de l'edifici

L'Ateneu Santcugatenc s'adhereix a la manifestació del dissabte de la setmana vinent de reacció a la sentència emesa pel Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut. L'entitat local se suma a la convocatòria d'Òmnium Cultural sota el lema 'Som una nació, nosaltres decidim' i crida els santcugatencs a afegir-se a la protesta per assolir una reacció unitària del poble català. L'Ateneu ja ha penjat senyeres a les seves seus per fer palès el seu rebuig a la sentència i per reivindicar el dret a decidir dels catalans.

El president de l'entitat, Ramon Pros, ha explicat que la manifestació ha de servir per mostrar el nostre compromís amb el país. Són declaracions a Cugat.cat.

Ramon Pros

La manifestació ha de servir per que tots ens comprometem pel nostre país. I tenim la sort de poder participar en aquesta reconstrucció de la societat civil.



En aquest sentit, Pros ha dit que donaran suport a tots els santcugatencs perquè participin a la manifestació i ha destacat que si 'cal fer equip' ja poden comptar amb ells.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.