Un tram del carrer Villà es tallarà al trànsit a partir d'avui


  • Comparteix:

Plànol de la zona afectada

Plànol de la zona afectada

L'Ajuntament ja ha iniciat les obres de vianantització del carrer Villà, entre els carrers Doctor Murillo i Àngel Guimerà. Per aquest motiu es tallarà la circulació viària en aquest tram de carrer a partir d'aquest dilluns. Tot i això, es mantindrà el pas de vianants i els accessos a peu als habitatges i comerços.

El desviament dels vehicles que vinguin del carrer Valldoreix es farà provisionalment pel carrer Doctor Murillo, que tindrà un sol sentit de circulació en direcció al carrer Domènech. Els veïns del carrer Doctor Murillo hauran d’accedir als seus garatges, per tant, passant per la rambla de Can Mora, el carrer Riera i carrer Valldoreix.

Aquestes obres formen part del projecte de reurbanització dels carrers Doctor Murillo i Villà per tal d'integrar-los dins l'actual zona de vianants. En aquests moments les obres de vianantització del carrer Murillo, entre els carrers Valldoreix i Domènech, estan gairebé finalitzades, ja que només falta col·locar el nou mobiliari urbà, les pilones que regulen els accessos al carrer i la renovació de l'arbrat.

La urbanització d'aquest sector va a càrrec de l'empresa CiC-3 i compta amb un pressupost d'1’2 milions d'euros, la meitat dels quals es finançaran amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.