S'ensorra una casa al carrer Major sense causar ferits


  • Comparteix:

Una casa de dues plantes situada al carrer Major s'ha esfondrat aquesta matinada a dos quarts de tres sense causar ferits. Una quarantena de persones han estat desallotjades com a mesura preventiva entre la casa afectada i els edificis del voltant. Sis dotacions de Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets en rebre l'avís. L'ensorrament ha afectat la coberta i la segona planta d'aquest immoble, segons han informat a Cugat.cat els Bombers.

En total, s'han evacuat cinc edificis i alguns comerços de la zona estan tancats. L'edifici afectat per l'esfondrament, al número 20 del carrer Major, està pendent de ser declarat en ruïna, mentre que la resta d'habitatges propers no han patit danys importants, segons les primeres inspeccions.

És per això que l'Ajuntament té previst que les famílies afectades del carrer Major puguin tornar aquest mateix vespre a casa seva. Per la seva banda, els immobles del carrer de Mir també desallotjats encara estan pendents d'estudi.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat com el forjat ha permès aguantar el pis caigut.

Mercè Conesa

Es tractava d'una coberta amb bigues de fusta que han cedit. Ha caigut la coberta però el forjat de la segona planta ha aguantat.


Les famílies desallotjades han dormit aquesta matinada a cases d'amics i familiars. Una de les veïnes afectades, Maribel Martínez, explica que l'esfondrament ha generat molta pols i soroll.

Maribel Martínez

Estava tot fosc i uns nois em van avisar que havia estat a l'àtic. La polseguera pujava. El carrer estava ple de runes.


Els Bombers han rebut l'avís d'esfondrament a dos quarts de tres de la matinada i hi han destinat sis dotacions. En concret, ha caigut la coberta i la segona planta de l'immoble i fins a quaranta veïns han hagut d'abandonar les seves llars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.