Les estacions de Sant Cugat i la Floresta, de les millors segons un estudi de la Fundació RACC


  • Comparteix:

El metro del Vallès, és dels més ben valorats.

El metro del Vallès, és dels més ben valorats.

Quatre de les deu estacions de tren més ben valorades de la segona corona metropolitana pertanyen al terme municipal de Sant Cugat segons un estudi elaborat per la Fundació del RACC. L'estació de la plaça Lluís Millet se situa com la segona millor estació amb una nota de 9,3 sobre 10, seguida per la Floresta. En canvi, la de Mira-sol suspèn amb un 4.

Les estacions de Sant Cugat, La Floresta i Sant Joan se situen entre les sis millors amb notes que superen, de llarg, un 8 sobre 10. Aquest estudi de la Fundació RACC analitza l'accessibilitat i la prestació de serveis que donen les 40 estacions situades entre 12 i 28 quilòmetres de Barcelona. Entre d'altres paràmetres s'ha tingut en compte l'adaptació del vestíbul per persones amb mobilitat reduïda, l'existència de places d'aparcament i els sistemes d'informació a les andanes. Segons l'autor de l'estudi, Alfons Perona, gràcies a la inversió que ha fet la Generalitat l'estació de Sant Cugat s'ha convertit en modèlica:

Alfons Perona

En els últims tres anys la Generalitat ha fet moltes inversions a l'estació de Sant Cugat, s'ha remodel·lat i per tant està molt ben valorada.


No obstant, sembla que la de Mira-sol suspen amb un 4 pel que fa l'accessibilitat i se situa en setzena posició. No obstant, Perona ha explicat que hi ha en marxa un projecte de remodel·lació:

Alfons Perona

És previst una remodel·lació ja que és molt antiga i cal millorar-la.


Aquest estudi conclou que, en general, el servei de rodalia de Renfe té importants deficiències d'accessibilitat i de puntualitat. Per contra, els Ferrocarrils de la Generalitat obtenen una puntuació de notable, sobretot a la línia coneguda com el 'metro del Vallés'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.