El Centre Sant Medir rep un reconeixement de la Generalitat per 25 anys de dedicació als discapacitats


  • Comparteix:

El conseller en cap, Artur Mas va fer entrega del premi a Maria Arnó del Centre Sant Medir.

El conseller en cap, Artur Mas va fer entrega del premi a Maria Arnó del Centre Sant Medir.

El Patronat Sant Medir ha estat guardonat per la Generalitat pels seus 25 anys de treball dedicat a les persones amb discapacitats. Coincidint amb l'Any Europeu de les Persones amb Minusvalideses, el departament de Benestar i Família ha volgut guardonar 110 entitats de tot Catalaunya que han destacat per la seva dedicació en el món de la discapacitat.

L'acte ha servit per retre homenatge a les entitats de Catalunya que enguany conmemoren, tal com fa el Patronat, els seus 25 anys. El conseller en cap, Artur Mas, i la consellera de Benestar i Família, Irene Rigau han estat els encarregats de presidir la cerimònia, a la que hi van assistir els propis discapacitats i els seus familiars més directes.
Precisament, la directora del Patronat de Sant Medir, Anna Puigpelat ens ha parlat sobre la conveniència d'aquest tipus d'actes.

Anna Puigpelat

"Són una injecció de moral per la gent que porta lluitant anys i anys. Ara ens tenen més en compte. Abans era més difícil.



A més, Anna Puigpelat ha volgut recordar que tot i els reconeixements que ara reben, els principis no han estat sempre fàcils per totes les entitats.

Anna Puigpelat

Nosaltres hem rebut aquest premi com a primer reconeixement públic com entitat privada. Potser no és suficient perquè normalment no se'ns reconeix la feina.


Recordem que actualment a Catalunya hi ha registrades 467 entitats vinculades al món de la discapacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.