Desallotgen 60 veïns a causa d'un incendi a l'avinguda de Lluís Companys


  • Comparteix:

Els Bombers de la Generalitat han desallotjat una seixantena de veïns la matinada de divendres a dissabte a causa d'un incendi al pàrquing de l'avinguda de Lluís Companys amb l'avinguda de Catalunya. El foc no ha provocat danys personals, però ha cremat totalment un vehicle estacionat. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local no descarten que l'incendi sigui provocat.

Els Bombers han rebut l'avís a les tres de la matinada i hi han destinat vuit dotacions, que han donat per extingit el foc al voltant de les quatre de la matinada. L'incendi ha generat molt de fum a tot el pàrquing i ha afectat també el supermercat Veritas i el restaurant.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, assegura que les autoritats policials treballen amb la hipòtesi de l'incendi provocat.

Xavier Martorell

Tot apunta que sigui un incendi provocat, encara que s'han de fer les últimes diligències.


Els afectats han explicat quina és la situació en què s'han trobat.

Afectats

Vam sentir que picàven el timbre i ens van dir que desallotgessim. / Avui no hem pogut obrir la botiga. / Hi ha fum i desaigües trencats.



Com a mesura preventiva, han estat desallotjades unes 60 persones de l'edifici de set plantes on es troba aquest pàrquing. Segons els Bombers de la Generalitat, cap persona ha resultat ferida i els veïns han pogut retornar als seus habitatges un cop s'ha extingit el foc i s'ha ventilat la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.