Joan Josep Pérez agafa la presidència del Rotary Club Sant Cugat


  • Comparteix:

Nova junta amb Joan Josep Pérez al capdavant

Nova junta amb Joan Josep Pérez al capdavant

Joan Josep Pérez és el nou president del Rotary Club de Sant Cugat. Pérez assumeix la presidència amb la celebració del 30è aniversari dels Premis Paul Harris i Venus de Sant Cugat com a principal objectiu. D'aquesta manera, Carlos Baranguà deixa el seu càrrec després d'un any al capdavant de l'entitat marcat per l'agermanament amb el Rotary de la ciutat italiana d'Alba i l'ampliació d'activitats a càrrec de l'associació.

Aquest no és el primer cop que Joan Josep Pérez és president del Rotary Club de Sant Cugat. Ja va assumir el càrrec fa 10 anys. El nou responsable de l'entitat ha explicat a Cugat.cat quin són els principals objectius del Rotary pel proper any, que estaran marcat per la celebració del 30è aniversari dels premis Paul Harris i Venus de Sant Cugat.

Joan Josep Pérez

Una de les fites del meu mandat és engegar un projecte en el que ens ajudin tots els nostres Paul Harris i les nostres Venus.









El fins ara president del Rotary, Carlos Baranguà, ha destacat la il·lusió i entusiasme de Pérez.

Carlos Baranguà

És una persona entregada. Porta 20 anys en el club. Ja va ser president fa uns anys. És un home amb molta il·lusió.




El primer acte que el Rotary organitzarà amb Joan Josep Pérez al capdavant de l'associació serà una jornada rotària per presentar el nou projecte el 4 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.