Sant Cugat, capital del cub de Rubik aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Esther Salat, al centre, durant la presentació del torneig.

Esther Salat, al centre, durant la presentació del torneig.

El Casal de Joves TorreBlanca acollirà aquest divendres i dissabte l'Open Internacional de Barcelona de cub de Rubik, que comptarà amb una setantena de participants. Resoldre cinc cubs el més ràpid possible, fer-ho amb els ulls tapats, amb una mà o amb els peus són algunes de les modalitats que posaran a prova a participants d'una desena de nacionalitats. Amb aquest torneig, la ciutat es consolida com una de les capitals d'aquesta afició a nivell estatal, amb un 20% de participació santcugatenca a la competició.

Coincidint amb el 30è aniversari de la comercialització del cub de Rubik, l'Associació Club de Rubik de Catalunya ha triat Sant Cugat per celebrar la competició de la joguina més venuda de la història. Una quinzena de categories posaran a prova alguns dels millors jugadors del món vinguts d'Argentina, Filipines o Alemanya, entre d'altres.

La regidora de Joventut, Esther Salat, ha assegurat durant la presentació del torneig aquest dilluns que aquesta competició és la cara visible del teixit santcugatenc aficionat al cub. Salat ha explicat que a la ciutat hi ha força afició a aquest trencaclosques.

Esther Salat

La pràctica del cub de Rubik està molt estesa a la ciutat. Per això vam decidir fer el torneig.





Ho ha confirmat un dels organitzadors del torneig, Ting Sheng, que ha afegit que la ciutat és una de les capitals i punt de trobada d'aquesta afició a nivell estatal, com ho demostra el fet que al torneig hi participaran una dotzena de santcugatencs.

Ting Sheng

Normalment les quedades a Sant Cugat són les que tenen més nivell i afluència. És una de les capitals del cub de l'estat.






Les activitats donaran el tret de sortida a dos quarts de sis de la tarda d'aquest divendres al Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.