La Generalitat retarda la construcció del nou institut Leonardo da Vinci


Temes relacionats

La Generalitat aprova una dotació de 10 milions d'euros per construir el nou Leonardo da Vinci ( 8/mar/10)

El Leonardo da Vinci es trasllada a Volpelleres a un nou centre per a 800 alumnes (20/oct/09)


  • Comparteix:

El centre es traslladarà de la ubicació actual a uns terrenys de Volpelleres

El centre es traslladarà de la ubicació actual a uns terrenys de Volpelleres

Les obres de construcció del nou institut Leonardo da Vinci, a tocar de l'estació de Volpelleres, s'iniciaran més tard del previst. Així ho ha confirmat a Cugat.cat el departament d'Educació de la Generalitat, que també ha anunciat que la renovació del parvulari de l'escola Catalunya patirà un retard a causa de les restriccions de la despesa pública. D'altra banda, l'Ajuntament ha retallat el pla d'obres de millora dels centres educatius que habitualment s'engegava aprofitant les vacances d'estiu.

L'actual institut Leonardo da Vinci es traslladarà a la nova ubicació de Volpelleres més tard del previst a causa de l'alentiment de l'obra pública de la Generalitat, que es realitza a través de l'empresa pública GISA. També es retardarà uns mesos la renovació del parvulari de l'escola Catalunya, tot i que això no afectarà l'inici del curs escolar, segons ha explicat a Cugat.cat el director de zona de la delegació d'Educació al Vallès Occidental, Jordi Vinyals.

Jordi Vinyals

La renovació del parvulari no afectarà l'inici de curs, però l'obra estarà feta més tard. El trasllat del Leonardo arribarà una mica més tard.


La previsió de la Generalitat era estrenar el nou institut Leonardo da Vinci el curs 2011-2012 amb capacitat per a 800 alumnes i quatre línies d'ESO, tres de batxillerat i cicles formatius. La inversió prevista per construir aquest centre és de 10 milions d'euros.

D'altra banda, aquest estiu, l'Ajuntament no engegarà l'habitual pla d'obres de millora als centres educatius de la ciutat a causa de les restriccions pressupostàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.