Els aficionats de 'la Roja' envaeixen Sant Cugat


Temes relacionats

Alguns actes vandàlics i una baralla desllueixen la celebració santcugatenca de 'la Roja' (11/jul/10)


  • Comparteix:

Seguidors celebrant la victòria de la selecció espanyola

Seguidors celebrant la victòria de la selecció espanyola

Uns 400 aficionats, segons la Policia Local, es reuneixen a la plaça d'Octavià per veure la final del mundial entre la selecció espanyola i Holanda a la pantalla gegant instal·lada pel restaurant El Mesón. El gol d'Iniesta a la segona part de la pròrroga ha desfermat l'alegria dels aficionats que han continuat amb les celebracions a la plaça de Gabriel Ferrater. Mira el reportatge a Cugat tv

Ambient festiu a la plaça d'Octatvià per veure la final del mundial de futbol. La pantalla gegant instal·lada pel restaurant El Mesón ha reunit uns 400 seguidors de 'la Roja' que han gaudit del triomf de la selecció espanyola. En el minut 115 de partit, durant la segona part de la pròrroga, el gol d'Iniesta ha desfermat l'alegria entre els aficionats. Els últims cinc minuts de partit s'han viscut amb molts nervis i intensitat fins que el xiulet final ha donat pas a les habituals celebracions.

La festa s'ha traslladat a la plaça Gabriel Ferrater, que s'ha convertit en el punt neuràlgic de les celebracions, lloc habitual de reunió dels aficionats del Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.