La policia alerta dels robatoris que es produeixen durant l'estiu


  • Comparteix:

L'estiu és una de les èpoques de l'any on es produeixen més robatoris a la ciutat. Per evitar-los, els cossos policials recomanen no deixar evidències que el propietari és fora. La instal·lació de reixes o alarmes són les mesures més adients, segons Mossos d'Esquadra i Policia Local.

El cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, ha donat alguns consells als santcugatencs durant una entrevista a Cugat.cat.


Josep Maria Escarré

No deixar cartes a la bústia. No deixar les persianes tancades i connectar les alarmes.








Durant l'estiu passat es van enregistrat una mitjana d'aproximadament un robatori per setmana. Segons l'inspector en cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Roger Sales, no són unes dades 'alarmants'.

Sales ha explicat que totes les zones són susceptibles de patir robatoris.

Roger Sales

Algunes zones aïllades de la ciutat són més susceptibles de patir robatoris, tot i que també s'ha de tenir en compte que és més difícil arribar-hi.






Segons la policia, els danys i els furts són els delictes més comuns que es cometen a la nostra ciutat al llarg de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.