La conferència d'Adolfo Pérez Esquivel tancarà avui el 25è curs d'estiu de la Unipau


  • Comparteix:

Adolfo Pérez Esquivel

Adolfo Pérez Esquivel

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) celebra aquest dimecres la jornada de clausura del 25è curs d'estiu, dedicat enguany a 'Fer possible la pau'. La introducció als processos de pau serà l'última ponència del curs abans de les cites de cloenda. A dos quarts de dotze del migdia José María Perceval protagonitzarà una xerrada debat per extreure les conclusions finals de les cinc jornades de la mostra i la celebració de la cloenda final anirà a càrrec del president honorífic de la Unipau i premi Nobel de la pau, Adolfo Pérez Esquivel.

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha explicat a Cugat.cat les activitats que han organitzat per aquesta última jornada del curs.

Arcadi Oliveres

Tindrem uns dels nostres experts predilectes, José Ángel Ruiz Jiménez i Vicenç Fisas. José María Perceval farà les conclusions i Adolfo Pérez Esquivel exposarà la conferència de cloenda.




A dos quarts de deu del matí, el centre Borja acull la conferència 'Introducció als processos de pau', amb el professor de l'Institut de la Pau i els Conflictes a la Universitat de Granada (UGR) José Ángel Ruiz Jiménez i el titular de la Càtedra Unesco sobre la Pau i els Drets Humans de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i director de l'Escola de Cultura de Pau de la UAB, Vicenç Fisas.

A dos quarts de dotze, el professor del departament de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB José María Perceval moderarà la xerrada debat on s'extrauran les principals conclusions que han aparegut en les diferents conferències del curs.

Finalment, l'acomiadament d'aquesta 25a edició del curs el farà el premi Nobel de la pau i president honorífic de la Unipau, Adolfo Pérez Esquivel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.