Les entrevistes als ponents de la Unipau, des d'avui a Cugat tv


  • Comparteix:

Cugat tv entrevistarà els ponents de les jornades

Cugat tv entrevistarà els ponents de les jornades

El grup multimèdia Cugat.cat renova el seu compromís amb la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) oferint una àmplia cobertura del curs d'estiu, des d'aquest dijous i fins dimecres vinent. Cugat tv, la televisió online de la ciutat, entrevistarà els principals ponents del seminari. Cugat diari i Cugat ràdio (91.5 FM) també informaran puntualment dels debats que tindran lloc al Centre Borja.

L'aposta de Cugat.cat per les iniciatives del teixit associatiu de la ciutat es confirma un estiu més amb una extensa cobertura del seminari d'estiu de la Unipau, sota el lema 'Fer possible la pau'. Cugat tv oferirà entrevistes als principals conferenciants, com el premi Nobel Adolfo Pérez Esquivel i els professors Arcadi Oliveres i José María Perceval, per abordar temes com la cultura de la pau, l'antimilitarisme i el món de les finances, i parlar d'alguns dels conflictes més destacats del món contemporani. Les entrevistes es podran veure a partir d'avui al canal Actualitat de Cugat tv.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha justificat així el compromís del grup multimèdia municipal amb una iniciativa com la Unipau.

Mònica Lablanca

Cugat.cat té el compromís de difondre totes les activitats de la Unipau.


Cugat diari i Cugat ràdio (91.5 FM) també seguiran el minut a minut del seminari d'estiu del Centre Borja, amb informació puntual sobre el desenvolupament de les conferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.