La Universitat Internacional de la Pau registra fins avui 40 inscrits


  • Comparteix:

La Universitat Internacional tindrà lloc del 17 al 23 de setembre.

La Universitat Internacional tindrà lloc del 17 al 23 de setembre.

Quan faltes dos dies per l'inici de la Universitat Internacional de la Pau 40 persones s'han inscrit a l'edició d'enguany que reflexionarà sobre el poder i la violència. L'organització confia superar els 170 inscrits de l'any passat tenint en compte que els alumnes acostumen a esperar fins l'últim moment per apuntar-s'hi.

El centre Borja tornarà a ser l'escenari durant una setmana de les lliçons d'aquesta universitat que aquest any destaca per ser una de les més internacionals. Entre els diferents ponents hi ha el Premi Nobel de la Pau, Adolfo Pérez Esquivel o Ignacio Sotelo, professor de la Universitat Lliure de Berlin. Tot i que de moment hi ha mig centenar d'inscripcions, es confia en arribar a les 170 de l'any passat perquè la gent s'apunta a última hora. Ho explica Georgina Casas, secretària general de la universitat.

Georgina Casas

Les inscripcions van al ritme de l'any passat. Confiem que la gent s'apuntarà a última hora com passa sempre.


L'objectiu dels organitzadors és que des de dijous, Sant Cugat torni a esdevenir la capital de la reflexió dels conflictes que hi ha al món, sempre a favor de la pau i en contra de la violència. Tot fa pensar que els darrers esdeveniments mundials poden fer que l'edició d'enguany sigui una de les més exitoses encara que també podrien provocar l'efecte contrari, com reconeix Georgina Casas.

Georgina Casas

Pot ser que això motivi a la gent o tot el contrari, que la gent ja estigui cansada i vulgui desconectar d'aquest tema.


La Universitat Internacional de la Pau combina les activitats acadèmiques amb altres de caràcter més lúdic i obertes a la ciutat, com tallers o sopars, per fomentar la participació de tots els ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.