El Consell Local de Seguretat i Convivència ja és una realitat


  • Comparteix:

Les entitats relacionades amb la seguretat de la ciutat tindran presència al consell

Les entitats relacionades amb la seguretat de la ciutat tindran presència al consell

El ple municipal ha donat aquest dilluns l'últim vistiplau per a la creació del Consell Local de Seguretat Ciutadana i Convivència. L'aprovació definitiva del reglament del consell ha estat possible amb els vots de l'equip de govern, tot i que ha comptat amb el vot contrari d'ERC i l'abstenció de la resta de l'oposició. Els grups a l'oposició, tot i defensar la necessitat d'aquest consell, han lamentat que no s'hagin incorporat al reglament algunes de les seves al·legacions.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha definit així el nou consell.

Xavier Martorell

És una eina per fomentar la participació i la presa de decisions. Totes les entitats més representatives tenen el seu lloc.









Els grups de l'oposició han coincidit en destacar la importància d'aquest nou òrgan, però han lamentat que no s'hagin incorporat part de les esmenes presentades al reglament del consell. Bona part d'aquestes al·legacions fan referència a la presència de representants de l'EMD de Valldoreix en aquest consell i en la seva comissió permanent.

Ho explica el regidor d'ERC, Toni Ramon.

Toni Ramon

L'EMD ha d'estar representada per la presidència o per qui ho delegui i no per un membre triat pel plenari.


A més, el ple també ha aprovat aquest dilluns de manera definitiva els documents generals del Pla de Protecció Civil de Sant Cugat, mentre que els específics s'han aprovat de manera inicial. El plenari també ha donat llum verda a la modificació del reglament d'aquest cos. Les dues primeres aprovacions no han comptat amb el suport de l'oposició, que s'ha abstingut, com a crítica a la manca de temps per revisar els documents aprovats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.