Un santcugatenc pateix cremades de segon grau en un incendi en un pis de Can Vernet


  • Comparteix:

Els veïns ja han tornat als seus habitatges

Els veïns ja han tornat als seus habitatges

Un veí de Sant Cugat ha resultat ferit en un incendi que s'ha declarat aquesta matinada en un pis del carrer Pont de Can Vernet. L'inquilí del pis afectat, de 25 anys, ha estat evacuat pel Serveis d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Mútua de Terrassa per inhalació lleu causada pel fum i cremades de segon grau als peus, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els altres veïns han estat evacuats com a mesura preventiva, i després de les tasques d'extinció han pogut tornar als seus habitatges.

L'incendi s'ha registrat cap a les tres de la matinada a l'immoble número 1 del carrer Pont de Can Vernet, on s'han enviat sis dotacions dels bombers. Uns 20 minuts després ja s'ha donat per controlat i extingit el foc. L'incendi ha cremat el menjador i el balcó del pis del santcugatenc ingressat i ha omplert de fum la resta de l'immoble i l'escala. Les causes del foc encara són desconegudes.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.