Quatre famílies premiades a l'activitat 'Emociona't a Sant Cugat' de Panta rei


Temes relacionats

Els participants de la Gimcana de les Emocions completen amb èxit el recorregut tot i la calor (28/jun/10)


  • Comparteix:

La primera edició de l''Emociona't a Sant Cugat' va ser un èxit de participació

La primera edició de l''Emociona't a Sant Cugat' va ser un èxit de participació

'El bichu fa 30', 'Les endorfines', 'Les emmes' i 'Les croquetes' són els quatre grups guanyadors de la gimcana organitzada pel centre de benestar emocional Panta rei durant la celebració de la Festa Major, amb el suport de Cugat.cat. En la categoria de grups, 'El bichu fa 30' s'ha endut el premi al benestar, mentre que 'Les endorfines' han estat les millors resolent enigmes. 'Les emmes' i 'Les croquetes' han estat els equips familiars amb més benestar i més enigmes resolts, respectivament. Els premis ja es poden passar a recollir per Panta rei, com també un diploma per a tots els equips que hi van participar. Reviu el joc de les emocions a Cugat tv

La Festa Major d'enguany va comptar amb una gimcana terapèutica organitzada des de Panta rei. Sota el lema 'Emociona't a Sant Cugat', el matí del diumenge 27 de juny es va desenvolupar una activitat familiar, centrada a la Plaça d'Octavià, que va omplir la ciutat de somriures. L'objectiu principal era aconseguir que el benestar emocional estigués al carrer a través d'un seguit de recursos que es poden trobar a la ciutat i que incideixen directament en els factors del benestar.

El recorregut del joc comptava amb set exercicis, repartits entre entitats i llocs emblemàtics, que s'havien de resoldre per tal d'aconseguir el màxim de punts possibles, representats amb globus. Cugat.cat va col·laborar mitjançant un joc en què els participants havien de reconèixer fotos antigues de la ciutat. L'activitat final va tenir lloc al punt de trobada, la plaça d'Octavià.

'Emociona't a Sant Cugat' també va comptar amb la col·laboració de l'Ateneu, el Club de Tennis Natació Sant Cugat, l'Associació del Parkinson, els Artesans de Sant Cugat i el Tot Oci Sant Cugat. Totes elles van formar part del joc realitzant una prova per als equips participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.