La noia del carrer Escaletes va caure accidentalment quan jugava amb la seva germana


Temes relacionats

Una noia ferida greu en caure pel pati interior d'una casa (20/jul/10)


  • Comparteix:

La noia que dilluns va caure pel pati interior de casa seva, al carrer Escaletes, es va precipitar accidentalment quan jugava amb la seva germana al cel obert de l'immoble. Ho han explicat a Cugat.cat fonts policials coneixedores de la investigació. La noia accidentada, de 21 anys, va resultar ferida greu amb lesions al cap i a l'esquena.

L'accident, que va passar a les nou del vespre de dilluns, va generar molta expectació al barri. Dues dotacions de Bombers de la Generalitat i agents de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra es van desplaçar al lloc dels fets per participar en les tasques d'evacuació de la noia ferida i assistir als seus familiars. Els cossos d'emergència van explicar que el rescat va ser particularment difícil per les múltiples lesions al cap i a l'esquena que presentava la noia, que va caure al pati interior de l'immoble des d'una alçada d'uns vuit metres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.