Ja hi ha calendari per a les obres del nou Leonardo da Vinci i el parvulari del Catalunya


  • Comparteix:

El centre es traslladarà de la ubicació actual a uns terrenys de Volpelleres

El centre es traslladarà de la ubicació actual a uns terrenys de Volpelleres

Els alumnes del Leonardo da Vinci començaran el curs 2012-2013 a les noves instal·lacions de Can Volpelleres, si es compleixen les previsions del departament d'Educació. De la seva banda, el parvulari de l'escola Catalunya entraria en funcionament l'octubre de l'any vinent, un cop començat el curs 2011-2012. El novembre s'iniciaran les obres de construcció del parvulari i el maig de l'any vinent ho faran les de l'institut. El retard es deu a la retallada pressupostària decretada per la Generalitat.

L'empresa pública Gisa és l'encarregada dels treballs que arrosseguen un retard d'uns sis mesos a causa de l'alentiment de l'obra pública decretada per la Generalitat.

El director dels Serveis Territorials d'Educació, Josep Lluís Domeyó, ha explicat el calendari d'entrada en funcionament dels equipaments. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Lluís Domeyó

En el moment en què el parvulari estigui acabat ja s'ocuparà. Els alumnes del Leonardo començaran el curs 2012-2013 a les noves instal·lacions.




D'altra banda, aquest estiu, l'Ajuntament no engegarà l'habitual pla d'obres de millora als centres educatius de la ciutat a causa de les restriccions pressupostàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.